Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 4. jūnijs
Sindija, Sintija, Elfrīda

Policija neizslēdz, ka Tokaho joprojām varētu atrasties Rēzeknes novada teritorijā

Valsts policija pieļauj, ka par bruņotu laupīšanu aizdomās turamais Ralfs Tokaho joprojām varētu atrasties Rēzeknes novada teritorijā, portālam Diena.lv sacīja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Anastasija Laizāne.

"Kamēr viņš nav atrasts, mēs pieļaujam visus variantus," sacīja policijas pārstāve.

Viņa arī norādīja, ka no vietējiem likumsargi ik pa brīdim saņem informāciju par redzētām aizdomīgām personām, tomēr neviena līdz šim nav apstiprinājusies. "Policija pārbauda katru ienākušo informāciju," atzina policijas pārstāve.

Kā vēstīts, par bruņotu laupīšanu Rēzeknē aizdomās turamais R.Tokaho ir izsludināts starptautiskajā meklēšanā.

Jau ziņots, ka piektdien, 23.augustā, Rēzeknes pusē aizdomās par bruņotas laupīšanas veikšanu tika sākta 1965.gadā dzimušā R.Tokaho meklēšana. Viņš šajā dienā ap plkst.17 bija iegājis kādā autoservisā Rēzeknē un, piedraudot ar apgrieztai medību bisei līdzīgu priekšmetu, sasējis servisa darbinieku, bet pēc tam nolaupījis automašīnu Audi Q7. Pēc iespaidīgas bēgšanas pa pilsētas ielām un avārijas ar nozagto automašīnu, R.Tokaho izdevās nolaupīt arī policijas trafareto auto un turpināt bēgšanu ar to.

Pēcāk policija ziņoja, ka bēglis, visticamāk, atbrīvojies no ieroča un varētu būt devies Krievijas virzienā. Taču pat ar pastiprinātiem policijas un robežsardzes pūliņiem viņu pagaidām tā arī nav izdevies notvert.

Policija joprojām aicina iedzīvotājus būt vērīgiem un uzmanīties no iespējamā noziedznieka. Ikviens, kura rīcībā ir informācija par R.Tokaho atrašanās vietu, tiek aicināts zvanīt policijai uz tālruni 110, 112 vai 64 603 500.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas