Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Policija vērienīgā operācijā aizturējusi 110 cilvēkus, ieskaitot ārzemniekus

Valsts policija (VP) pirmdien vērienīgā operācijā Rīgā un tās apkaimē aizturējusi 110 cilvēkus, vēsta Valsts policija. Plašāka informācija gaidāma tuvāko stundu laikā.

Aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka starp aizturētajiem ir ārzemnieki un aizturēšana varētu būt saistīta ar krāpšanu.

Jau ziņots, ka policija pirmdien Saulkrastos, Rīgas ielā, kādā ēkā sarīkoja operāciju, kurā piedalījās maskās tērpti policisti un tika izmantoti dienesta suņi.

Operācija notika ceļu būves firmai Binders piederošā ēkā, kurā atrodas Binders Mehanizācijas departaments. Uzņēmums šīs telpas neizmanto un tās ar nomas līgumu ir nodotas izmantošanai citai juridiskai personai.

Binders pārstāve Vita Noriņa aģentūrai LETA sacīja, ka šā gada 26.jūnijā Binders noslēdza nomas līgumu ar SIA Sirtaki par Binders neizmantotās ēkas iznomāšanu biroja vajadzībām.

"Mūsu rīcībā ir informācija, ka Valsts policija operāciju veica sakarā ar starptautisku tiesiskās palīdzības lūgumu. Tāpat skaidrs, ka Sirtaki ir pārkāpis nomas līguma noteikumus un tāpēc šo nomas līgumu Binders lauzīs," sacīja Noriņa, piebilstot, ka policijas operācija nebija vērsta pret uzņēmumu Binders.

Firmas.lv informācija liecina, ka Sirtaki ir mobilās ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs, tomēr 2015.gadā uzņēmums saimniecisko darbību nav veicis. 2016.gada pārskats vēl nav iesniegts.

Sirtaki 100% kapitāldaļu īpašnieks kopš šā gada 3.aprīļa ir 1993.gadā dzimušais Jānis Dravnieks. Līdz tam 100% Sirtaki kapitāldaļu piederēja Liānai Krjukovai, bet līdz šī gada februārim 100% kapitāldaļu īpašniece bija Sabīne Nicecka.

Sirtaki reģistrēts 2014.gada janvārī un uzņēmuma pamatkapitāls ir 2800 eiro.

 

Top komentāri

Atkal nekā
A
Es jau cerēju ka būs reiz tos 100 ūdensgalvas un 10 oligarhus savākuši.Atkal nekā.Sīkos krāpnielus ker,bet lielie zaglji uzdzīvo vien tālāk.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas