Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Policisti aizturēja vīrieti par slepkavības mēģinājumu

VP Zemgales reģiona pārvaldes Dobeles iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki 5.februārī, aizdomās par mēģinājumu noslepkavot savu civilsievu, aizturēja 1965.gadā dzimušu vīrieti. 1968.gadā dzimusī sieviete, ar smagiem miesas bojājumiem, tika nogādāta slimnīcā, portālam Diena.lv pavēstīja policijas pārstāvji.

Šā gada 5.februārī, ap pulksten 19.00, policija saņēma informāciju, par to, ka uz slimnīcu ir nogādāta sieviete ar smagiem miesas bojājumiem galvas rajonā. Operatīvi reaģējot uz saņemto informāciju, tās pašas dienas vakarā, aizdomās par slepkavības mēģinājumu, tika aizturēts cietušās sievietes civilvīrs.

Veicot izmeklēšanas darbības, noskaidrots, ka noziedzīgam nodarījumam ir sadzīvisks raksturs, jo tas izdarīts alkohola lietošanas laikā savā dzīvesvietā. Aizturēšanas brīdī, vīrietim konstatēja vairāk, kā 3 promiļu reibumu. Atsavināts arī noziedzīga nodarījuma izdarīšanas priekšmets – cirvis. Vīrietis jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā.

Par noziedzīgo nodarījumu policijā ir uzsākts kriminālprocess, tiesa vīrietim piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas