Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Pusaudzis vienaudzim iegriež rokā ar nazi un atņem telefonu

Trešdienas vakarā Preiļu pilsētā, kādā daudzstāvu mājas pagalmā, 17 gadus vecs pusaudzis, iegriežot rokā ar nazi 20 gadus vecam jaunietim, nolaupīja viņam mobilo telefonu.Policija uzbrucēju aizturēja jau pēc neilga laika, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes inspektore Anastasija Laizāne.

Saņemot informāciju par laupīšanu, policijas darbinieki uzsāka tūlītēju izmeklēšanu. Pateicoties cietušā jaunieša precīzām liecībām un policijas darbinieku operatīvi veiktajiem meklēšanas pasākumiem, jau pēc neilga laika uzbrucējs tika aizturēts savā dzīvesvietā Preiļu pilsētā, tur pat tika atrasts un izņemts arī nolaupītais telefons.

A.Laizāne skaidroja, ka aizdomās turētais ir aizturēts Kriminālprocesa likumā 264.pantā noteiktajā kārtībā, bet piektdien viņš būs nogādāts tiesā, kura lems par drošības līdzekļa piemērošanu.

Pērnā gada pavasarī aizturētais bija nosacīti notiesāts ar brīvības atņemšanu uz diviem ar pusi gadiem par divu laupīšanu izdarīšanu. Savukārt Preiļu rajona tiesā iztiesāšanas stadijā atrodas vēl divi kriminālprocesi – viens par laupīšanu un viens par vidēji smago miesas bojājumu nodarīšanu.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas