Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Rēzeknes novadā konflikta laikā nodurta sieviete

Pirmdien, 22.jūlijā, Rēzeknes novada Čornajas pagastā kādā privātmājā tika atrasts 1966.gadā dzimušās sievietes līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm – durtas brūces ķermenī. Policijā nekavējoties uzsākts kriminālprocess, portālu Diena.lv informē Valsts policijas (VP) pārstāve Anastasija Laizāne.Turpinot izmeklēšanu, tajā pat dienā uz aizdomu pamata par šī sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu tika aizturēts 1960.

gadā dzimis vīrietis. Pēc noskaidrotas informācijas kopīgas iedzeršanas laikā starp personām izcēlies konflikts, kura rezultātā sievietei tika nodarīti nāvējošie miesas bojājumi. Šodien, 24.jūlijā aizturētajam vīrietim tiesā tika izraudzīts drošības līdzeklis – apcietinājums. Par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu likums paredz mūža ieslodzījumu vai brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz piecpadsmit gadiem ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.Policija aizturējusi arī divus vīriešus aizdomās par 6.jūlija naktī Daugavpils pilsētas centrā veiktu laupišanu, kad tika aplaupīts 21 gadu jauns vīrietis.  Toreiz policija uzsāka kriminālprocesu par to, ka divas nenoskaidrotas personas uzbruka cietušajam un, pielietojot fizisku spēku, nolaupīja personīgas mantas, tajā skaitā arī kredītkarti, no kuras noņēma naudu. Veicot izmeklēšanu, kriminālpolicijas darbinieki aizdomās par augstākminētā nozieguma izdarīšanu aizturēja divus 1992.gadā dzimušus vīriešus. Šodien, 24.jūlijā abiem aizdomās turētajiem vīriešiem tiesā tika izraudzīts drošības līdzeklis – apcietinājums. Par laupīšanu grupā soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un piemēro policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas