Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Rīgā aizturēts vīrietis par cita vīrieša saduršanu ar nazi

Valsts policijas Kurzemes iecirkņa darbinieki sadarbībā ar Kriminālpolicijas pārvaldi sestdien vakarpusē aizturēja kādu 1976. gadā dzimušu vīrieti, kurš tās pašas dienas rītā tramvaja pieturā Kalnciema ielā ar nazi nodarīja smagus miesas bojājumus 1985. gadā dzimušam vīrietim, portālu_ Diena.lv _informēja Valsts policijā.

Abi konfliktā iesaistītie bijuši savstarpēji pazīstami un iepriekš bija lietojuši alkoholu. Konflikts starp vīriešiem sākās, vēl braucot tramvajā. Izkāpjot Kalnciema ielas pieturā kopā ar vairākiem citiem paziņām, kuri gan bijuši savstarpēji maz pazīstami, abi vīrieši sākuši grūstīties. Pēc tam 1976. gadā dzimušais, agrāk vairakkārt par zādzībām tiesātais vīrietis, izņēmis nazi un iedūris cietušajam sirds rajonā, pēc tam aizbēgot no notikuma vietas.

Cietušais nogādāts slimnīcā, kur viņam konstatēts smags, dzīvībai bīstams miesas bojājums. Vīrietis ievietots reanimācijā un viņam veikta operācija.

Saņemot informāciju par notikušo un iespējamo nozieguma vaininieku, policijas darbinieki uzsāka aktīvas meklēšanas darbības. Vakarpusē saņemta operatīvā informācija par vīrieša atrašanās vietu. Policijas darbinieki aizturēja vīrieti aizdomās par pastrādāto noziegumu un nogādāja īslaicīgas aizturēšanas izolatorā.

Uzsākts kriminālprocess par smagu miesas bojājumu nodarīšanu. Aizturētais vīrietis vainu atzinis. Par noziegumu viņam draud brīvības atņemšana uz laiku līdz septiņiem gadiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas