Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Rīgā klients 2,7 promiļu reibumā smagi piekāvis taksistu

Sestdien Valsts policija saņēma izsaukumu uz Baznīcas ielu, Rīgā, kur pie kāda bāra bija piekauts taksometra vadītājs. Ierodoties notikuma vietā, policisti aizturēja kādu 1984.gadā dzimušu vīrieti, kurš aizturēšanas brīdī bija smagā alkohola reibumā - viņa izelpā tika konstatētas 2,7 promiles alkohola, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā.

Vēlāk, skaidrojot notikušā apstākļus, izrādījās, ka vīrietis bārā lietojis alkoholiskos dzērienus un izsaucis taksometru, taču, kad taksometrs ieradies, viņš tā vadītājam lūdzis uzgaidīt, jo vēlējies vēl nedaudz uzkavēties bāra telpās.

Pēc kāda laiciņa vīrietis, iespējams, aizmirsis, ka viņu jau gaida taksometrs, tādēļ viņš izsaucis vēl vienu taksometru un pēc brīža devies uz to.

Izejot no bāra, viņš pamanījis pirmo taksometra vadītāju, kurš, saprotot, ka klients ar viņu nebrauks, prasīja samaksu par izsaukšanu un stāvēšanu. Iereibušais bāra apmeklētājs nevēlējās maksāt un starp abiem izcēlās konflikts, kura laikā iereibušais klients taksistam iesita pa seju un taksists guva smagas traumas, atsitoties pret zemi.

Šobrīd taksists atrodas ārstniecības iestādē, taču pret 29 gadus veco jaunieti ir uzsākts kriminālprocess par smagu miesas bojājumu nodarīšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas