Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Rīgā par kokaīna tirgošanu aiztur septiņu cilvēku grupējumu

Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldes (ONAP) darbinieki Rīgā par kokaīna izplatīšanu aizturējuši septiņu cilvēku grupējumu, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā. Kriminālprocesa ietvaros veiktas vairāk nekā desmit kratīšanas, kuru laikā izņemts kokaīns un priekšmeti, kas paredzēti narkotiku izplatīšanai.

ONAP darbinieki augusta sākumā noskaidroja, ka Rīgā jau kādu laiku uzdarbojas vairāku personu grupa, kas tirgo kokaīnu. Pārbaudot informāciju un veicot izmeklēšanu, ONAP darbiniekiem izdevās noskaidrot konkrētas personas, kuras, darbojoties organizētā grupā, ar ielu tirgotāju starpniecību izplatīja minēto narkotisko vielu.    Likumsargiem izdevās aizturēt visus grupas dalībniekus. Aizturēti divi 1985.gadā un divi 1986.gadā dzimuši vīrieši, kā arī 1987., 1988. un 1989.gadā dzimuši vīrieši. Tiesa lēmusi visus aizturētos apcietināt.Grupējums Rīgā darbojies vismaz vairākus mēnešus. Kratīšanās, kas veiktas aizturēto personu dzīvesvietās un transportlīdzekļos, izņemti aptuveni 30 grami kokaīna, kā arī aprīkojums narkotisko vielu sajaukšanai, fasēšanai un realizācijai. Tāpat konfiscēta arī nauda - vairāki simti eiro. Pie vienas aizturētās personas atrasta meklēšanā esoša automašīna, kas figurē citā kriminālprocesā saistībā ar auto piesavināšanos.Aizturētie iepriekš nav tiesāti un nav arī nonākuši policijas redzeslokā saistībā ar narkotisko vielu izplatīšanu. Šobrīd visām minētajām personām piemērots aizdomās turētā statuss. Uzsākts kriminālprocess par narkotisko vielu neatļautu izgatavošanu, iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu un pārsūtīšanu realizācijas nolūkā un neatļautu realizēšanu lielos apmēros, organizētā grupā. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz piecpadsmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem. Policija turpina izmeklēšanu.

Top komentāri

anal
a
Jebjona suka matj, bedj, kas tas suka ir. man dirsu ples caureja zala krasa jau 5 dienu. vemju suka nahuj asinis ibio matj. piderasi nahuj, suka bledj jebjotvaju razit. tak bledj ahujetj var nahuj. zajebalo jau. viss vienos sudos, apdirsos cetras reizes, domaju ka bezdesu, suka,bet nihuja - nodirsos ta ka pa kajam teceja ta zala caureja, jebjotvaju suka nahuj matj
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas