Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Rīgā parādījušies viltoti zelta stieņi

Pagājušās nedēļas sākumā uz kompānijas Money Express klientu apkalpošanas centru nezināmas personas atnesa investīcijas zelta stieni ar svaru 1 trojas unce (31,1035 grami). Veicot stieņa pārbaudi, tas izrādījās viltots, portālu Diena.lv informēja Money Express.

Vizuāli tas bija identisks īstajam zelta stienim, tam bija firmas zīme un identifikācijas numurs, tomēr tas bija izgatavots no parasta metāla un magnetizējās.

Svētdien blēži centās realizēt vēl vienu stieni citā apkalpošanas centrā, bet dārgmetālu pieņēmējs pamanīja, ka tas ir viltots un izsauca apsardzi. Blēžus aizturēja un nodeva policijai. Pēc abām epizodēm ir uzsāktas krimināllietas. Kā liecina Money Express rīcībā esošā informācija, policijā fiksēta virkne gadījumu par līdzīgu krāpšanos.

Kompānijas Money Express speciālisti iesaka būt ārkārtīgi uzmanīgiem, veicot darījumus ar investīciju zeltu. "Nepērciet zelta stieņus, izmantojot sludinājumu portālus, kas piedāvā pievilcīgi zemas cenas! Ja tomēr esat izlēmis par tāda veida darījumu - pārbaudiet stieni pie juveliera," teikts Money Express paziņojumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas