Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Rīgā uziet tirgošanai paredzētas 700 zagtas detaļas un vēl neizjauktus auto

Aizdomās par automašīnu zādzībām un zagto automašīnu detaļu tirdzniecību 20. aprīlī aizturētas divas personas. Kratīšanas laikā kādā autoservisā Zolitūdes ielā atrasts un atsavināts ievērojams skaits zagtu automašīnu detaļu, vēsta Valsts policija.

Lai iekļūtu autoservisa iekštelpās un pārbaudītu tur esošo preci, likumsargi centās sazināties ar autoservisa īpašniekiem. Īpašnieki neatbildēja uz likumsargu telefona zvaniem, tādēļ notika sankcionēta kratīšana.

Iekļūstot autoservisa iekštelpās un pārbaudot tur esošās mantas, likumsargi noskaidroja, ka pārdošanā izliktās auto detaļas un automašīnas ir zagtas. Autoservisā tika atrastas divas automašīnas – BMW 330 un BMW X5, kā arī 700 dažādu auto marku atpakaļskata lukturu, 20 Volvo markas lukturi, kā arī automašīnu virsbūvju detaļas, motori un dzinēji, kas pašlaik tiek identificēti. Viena no atrastajām automašīnām - BMW 330, kas tika nozagta šā gada martā – ir atdota tās īpašniekam. Otras automašīnas – BMW X5 – identificēšana vēl turpinās.

Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas darbinieki par zagto automašīnu un zagto rezerves daļu tirdzniecību aizturēja 1988. gadā dzimušu vīrieti un 1973. gadā dzimušu sievieti. Abas personas iepriekš policijas redzeslokā nav nonākušas. Tiesa atteikusies abus aizdomās turamos apcietināt.

Top komentāri

Ir dabiski, ka
I
"tiesa atteikusies abus aizdomās turamos apcietināt"... vārna vārnai acī neknābs.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas