Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

Rīgas policisti likvidē točku Sarkandaugavā

Otrdien Rīgas policisti veica sankcionētu kratīšanu vienā no Sīmaņa ielas dzīvokļiem, kā arī Mitsubishi Galant markas automašīnā, ar kuru točkai tās īpašnieks piegādāja nelegālo preci. Likumsargi notikuma vietā atrada vairākas kannas ar vairāk nekā 50 litriem iespējamā alkohola, kā arī 13 dažādu tilpumu pudeles ar bezkrāsainu šķidrumu un 17 pudeles ar sārtas krāsas šķidrumu, kuram bija alkoholam raksturīgā smaka. Policijas darbinieki dzīvoklī atrada arī 5220 cigaretes ar Krievijas Federācijas un Baltkrievijas akcīzes preču zīmēm. 
26.jūnijā Rīgā, Sīmaņa ielā policijas darbinieki, veicot sankcionētu kratīšanu, likvidēja nelegālā alkohola un cigarešu tirgotavu un aizturēja tās īpašnieku.

Pārbaudes laikā konstatēts, ka točkas īpašnieks varētu būt nodarbojies arī ar nelikumīgu metāla uzpirkšanu – dzīvoklī atrasti un atsavināti svari un aptuveni 30kg metāllūžņu. 

Aizdomās par nelikumīgu alkohola un cigarešu tirdzniecību likumsargi aizturēja 1969.gadā dzimušu vīrieti. Viņš jau agrāk nonācis policijas redzeslokā. Šobrīd Rīgas policijā skats kriminālprocess un turpinās izmeklēšana, kā arī noteikta ekspertīze konfiscētajam šķidrumam. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas