Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Sāk kriminālprocesu par bērna pamešanu pludmalē un sekojošo konfliktu

Valsts policijas Talsu iecirknī sākti divi kriminālprocesi - par iespējamu bērna atstāšanu bez pieaugušo uzraudzības Mērsraga pludmalē un par konfliktu un miesas bojājumu nodarīšanu ziņotājiem, informē Talsu Kriminālpolicijas nodaļas priekšnieks Ansis Zanders.

Kā vēsta Latvijas Televīzija, konflikts bijis saistīts ar kādu regbija nometni un treneru rīcību, atstājot vienu pludmalē deviņus gadus vecu bērnu. Pie pludmales atpūtnieki 29. jūlijā sastapuši aptuveni deviņus gadus vecu raudošu zēnu, kurš stāstījis, ka bijis regbija nometnē, treneri ar pārējiem bērniem aizgājuši peldēties, bet viņu atstājuši vienu.

Atpūtnieki centušies palīdzēt, meklējuši treneri, taču tas ilgi neesot izdevies. Kad treneris tomēr sazvanīts un ieradies notikuma vietā, viņš esot sācis zēnu purināt, tāpēc ziņotāji iejaukušies. Vārdu pa vārdam saruna ar bērnu pieskatītājiem esot pāraugusi fiziskā vardarbībā.

Viens no nometnes rīkotāju pārstāvjiem Deniss Denisovs, kurš pārstāv regbija klubu Uguns lauvas, noraidījis pārmetumus, ka bērns ilgstoši bijis atstāts viens. "Mēs visu laiku sekojam līdzi, lai mums bērni ir klāt. [..] Viņš runāja ar mammu pa telefonu, viņam uzreiz bija pakaļ. Un tur kaut kāda sieviete [teica], ka viņš bija pamests bezmaz stundu. Tas fiziski tā nevarēja būt," paziņojis Denisovs.

Par notikušo sieviete uzrakstījusi iesniegumu Valsts policijai, kas tagad skaidros notikušā apstākļus. Arī Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijā sākta pārbaude.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas