Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Sākta administratīvā lietvedība pret vīrieti par astoņus gadus vecā dēla atstāšanu pie spēļu zāles

Valsts policija (VP) sākusi administratīvo lietvedību pret vīrieti, kurš astoņus gadus veco dēlu atstāja vienu pie spēļu zāles Rīgā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā (VP).

Vakar ap plkst.20 VP saņēma informāciju no garāmgājējiem par to, ka pie spēļu zāles Purvciemā, viens pats atrodas mazgadīgs puisēns.

Notikuma vietā nekavējoties ieradās Teikas iecirkņa policisti, kuri pārliecinājās, ka minētajā vietā atrodas astoņus gadus vecs zēns. Bērns policistiem paskaidroja, ka tēvs ir devies spēļu zālē, bet viņu atstājis ārā vienu. Ņemot vērā, ka bērns nevarēja nosaukt sava tēva pazīmes, policisti kopā ar puiku iegāja spēļu zālē un atrada tēvu, kurš tobrīd spēlēja azartspēles.

Policisti 1962.gadā dzimušo vīrieti un bērnu nogādāja policijas iecirknī, kur vīrietis atzina, ka bija plānojis pavadīt spēļu zālē tikai piecas minūtes, taču sākot spēlēt azartspēles, zaudējis laika izjūtu.

Ņemot vērā, ka astoņus gadus veca bērna atstāšana bez uzraudzības ir bīstama, pret bērna tēvu sākta administratīvā lietvedība. Informācija par šo gadījumu ir nodota izvērtēšanai arī bāriņtiesai un sociālajam dienestam.

Policisti ir pieprasījuši videonovērošanas kameru ierakstus no notikuma vietas, lai precizētu, cik ilgi bērns atradies bez uzraudzības.

Policija izsaka pateicību iedzīvotājiem, kuri par notikušo ziņoja policijai, novēršot iespējamo nelaimi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas