Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +25 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Sarkandaugavā par brutālu slepkavību aiztur iepriekš sodītu vīrieti

Likumsargi 22. septembrī Sarkandaugavā aizturējuši kādu vīrieti, kuru tur aizdomās par nežēlīgas slepkavības pastrādāšanu, pēc kuras vīrietis apgānījis upura mirstīgās atliekas, portālu Diena.lv informēja policijā.

22.septembrī plkst.18:27 Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Ziemeļu iecirknī saņemta informācija par slepkavību - par to ziņoja sociālā dienesta darbiniece, kura apkopj notikuma vietā dzīvojošo invalīdi.

Policija kopā ar Speciālo uzdevumu bataljonu devās uz notikuma vietu, kur aizdomās par slepkavību aizturēja vīrieti. Šobrīd pieejamā informācija liecina, ka todien cietusī persona kopā ar noziedznieku viņa dzīvesvietā lietojusi alkoholu. Izcēlies konflikts, kā rezultātā viens no vīriešiem izvilcis nazi un 20 reižu iedūris otram. Daļa dūrienu bija nāvējoši.

Agresīvi noskaņotais vīrietis pēc cietušā nāves turpinājis par viņu ņirgāties, proti, ielējis šķiltavu degvielu viņam mutē un mēģinājis to aizdedzināt.

Baisajam notikumam bija arī aculieciniece – pensionāre, kura dzīvo notikuma vietā. Ņemot vērā, ka pensionāre ir invalīde, viņu apkopj kāda sociālā dienesta darbiniece, kura, ierodoties nozieguma vietā, ieraudzīja nepatīkamo skatu un nekavējoties par to ziņoja policijai.

Rīgas Ziemeļu iecirkņa policisti aizturēja 1968.gadā dzimušo vīrieti, kurš jau iepriekš sodīts par līdzīgiem gadījumiem.

Aizturētais vīrietis vainu nenoliedz, un savas rīcības motīvus paskaidrot nespēja. 

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 117.panta piektās daļas – par slepkavību, ja pēc tās izdarīta līķa apgānīšana. Par šādu noziegumu soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no desmit līdz 20 gadiem.

Aizturētajam vīrietim šobrīd piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.


 

Top komentāri

Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
BET,TAUTAI APNĪK ŠĪ VALDĪBAS UN ARĪ POLICIJAS PRETĪGĀ LOCĪŠANĀS ! JA NOZIEGUMU IR PASTRĀDĀJIS KRIEVS,TAD TĀ ARĪ IR JĀPASAKA !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas