Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Slēptuvē mežā atrod bīstamas narkotiskas aptuveni 84 000 eiro vērtībā

Valsts policija Jūrmalā, narkodīlera slēptuvē mežā atradusi bīstamas narkotiskās vielas aptuveni 84 000 eiro vērtībā, aģentūru LETA informēja policija.

Jūrmalas iecirkņa amatpersonu rīcībā bija iegūta informācija par kādu personu Jūrmalā, kura, iespējams, tirgo narkotiskās vielas Jūrmalas, Tukuma, Talsu un Jelgavas iedzīvotājiem.

Veicot izmeklēšanu, policisti Jūrmalas mežā atrada slēptuvi ar narkotiskām vielām. Tās nogādātas ekspertīzes veikšanai, kurā noskaidrots, ka izņemtās vielas ir protonitazēns.

To svars ir 834 grami un aptuvenā vērtība 84 000 eiro. Protonitazēns ir psihoaktīva viela, sintētisks opioīds, kura iedarbība ir vēl stiprāka nekā heroīnam.

2.maijā aizdomās par noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu likumsargi aizturēja 1971.gadā dzimušu romu tautība vīrieti, kurš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par tamlīdzīgu noziegumu.

Policija veica kratīšanas vīrieša dzīvesvietā, kur atrada un izņēma zeltlietas, kuru kopējā vērtība ir aptuveni 5000 eiro, un skaidra nauda - 905 eiro, kas, visticamāk, iegūta noziedzīgā ceļā. Tāpat ir atsavinātas trīs automašīnas - "Audi Q7", "BMW X5" un "Ford Galaxy".

Vīrietis par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu var tikt sodīts ar brīvības atņemšanu no pieciem līdz 15 gadiem.

3.maijā tiesa viņam piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu.

Policija aicina iedzīvotājus aktīvi ziņot par vietām, kur notiek narkotisko vielu nelikumīga aprite, kā arī par iesaistītajām personām. Informēt policiju iespējams nozieguma brīdī zvanot pa tālruņa numuru 110 vai rakstot iesniegumu Valsts policijas iecirknī.

Tāpat narkotisko vielu un nelikumīgo akcīzes preču tirdzniecības vietas iespējams ātri un ērti atzīmēt Iekšlietu ministrijas interaktīvajā kartē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas