Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Smagā avārijā Kurzemē cietuši divi cilvēki, tostarp policists

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvalde vēsta par smagu ceļu satiksmes negadījumu, kurā piektdienas rītā cietis policists un kāda autovadītāja.

Piektdien ap plkst. 10.10 Saldus novadā, uz autoceļa Saldus-Striķi notika sadursme starp automašīnām Volkswagen, kuru vadīja 1956.gadā dzimusi sieviete un Valsts policijas trafarēto automašīnu Opel Mokka, kuru vadīja 1977.gadā dzimis vīrietis, Valsts policijas darbinieks.

Notikuma vietā bija nepieciešama Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieku palīdzība, lai atbrīvotu no abām automašīnām to vadītājus. Negadījumā cieta abu automašīnu vadītāji, kuri ar gūtajām traumām nogādāti medicīnas iestādē.

Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 21.nodaļas – noziedzīgi nodarījumi pret satiksmes drošību un nepieciešamības gadījumā tiks nozīmētas ekspertīzes, lai noskaidrotu precīzus notikušā apstākļus un iemeslus.

 

 

 

Top komentāri

.
.
Ja policija izmeklē šādus gadījumus, tad, neatkarīgi no tā, kas un kā ir bijis, par vainīgo tiek uztaisīts tas, kurš nav policists, jo savējo izpestīšana viņiem ir goda lieta. Lai Dievs stāv klāt tam nelaimīgajam, kam sanācis ceļu negadījums ar policiju!
44
4
kārtējais pierijies ments? pērn Bārtā pierijies ments nosita divus nevainīgus vecīšus , gan pats ar nolika ķelli , kad izkāpa no sava džipa un ieraudzīja ko izdarījis , kvalificēja ka ārpus darba , bet kāda starpība? mentam darba laika ierobežojuma nav!
Milicija brauc kā lopi
M
Milicis brauc kā lops.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kavējas vilcieni Saulkrastu virziena līnijā

Piektdienas pēcpusdienā signalizācijas sistēmas traucējumu dēļ kavējas vilcieni Saulkrastu virziena dzelzceļa līnijā, liecina VAS Latvijas dzelzceļš (LDz) publiskotā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas