Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Smiltenē uz gājēju pārejas kravas auto sabrauc cilvēku

Trešdien Vidzemes reģionā ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā gājējs, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Kā informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne, plkst.11.05 Smiltenē, Atmodas ielā, vīrietis, vadot smago automašīnu "Scania", uz neregulējamas gājēju pārejas uzbrauca gājējam, kurš notikuma vietā no gūtajām traumām gāja bojā. Par notikušo sākts kriminālprocess, tiek skaidroti negadījuma apstākļi.

Ikvienu aculiecinieku, kurš var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju par minēto ceļu satiksmes negadījumu, Valsts policija aicina atsaukties, zvanot pa tālruni 110 vai 64 773 004.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 130 ceļu satiksmes negadījumi, desmit avārijās cietuši kopskaitā 12 cilvēki, bet vienā ir bojāgājušais.

Rīgas reģionā 24 stundu laikā reģistrēti 83 ceļu satiksmes negadījumi, Latgalē un Zemgalē - katrā pa 17, Vidzemē uz ceļiem fiksētas septiņas avārijas, bet Kurzemē - sešas.

Trešdien par sēšanos pie stūres alkohola reibumā pie atbildības saukti septiņi autovadītāji, no tiem trīs Rīgas reģionā, tikpat Latgalē, bet viens - Kurzemē.

Par atļautā ātruma pārsniegšanu diennakts laikā noformēti 126 administratīvā pārkāpuma protokoli, bet par agresīvu braukšanu - četri, liecina policijas apkopotā statistika.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas