Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Tokaho krimināllietu prokuratūrai nodos līdz gada beigām

Rēzeknes apkaimē aizturētā bīstamā laupītāja Ralfa Tokaho lietu porkuratūrā kriminālvajāšanas uzsākšanai plānots nodot līdz šā gada beigām, portālam Diena.lv pastāstīja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Anastasija Laizāne.

Pašlaik no policijas puses ir pabeigtas gandrīz visas kriminālprocesuālās darbības, kas tika saskaņotas arī ar izmeklēšanas tiesnesi. Tagad policija gaida dažādu ekspertīžu slēdzienus – līdzko tie tiks saņemti, kriminālprocesa lietu iecerēts nodot prokuratūrai.

Laizāne gan Diena.lv neatklāj, kurā ieslodzījuma vietā pašlaik atrodas aizturētais Tokaho. "Precizēt ieslodzītās personas atrašanās vietu nav izmeklēšanas interesēs, turklāt tas nekādā veidā neattiecās uz kriminālprocesa izmeklēšanas procesu un arī neietekmē to," norāda Laizāne.

Jau vēstīts, ka augusta beigās plašu rezonansi valsts mērogā izpelnījās bīstamā un bruņotā laupītāja Ralfa Tokaho meklēšana, kas ilga teju divas nedēļas.

Tokaho 23.augustā ar no servisa nolaupītu Audi Q7 bēdzis no policijas, ievērojami pārsniedzis atļauto ātrumu un avarējis. Izmantojot izdevību, laupītājs ar ierocim līdzīgu priekšmetu piedraudējis policijas darbiniekiem un bēgšanu turpinājis jau policijas automašīnā.

Tokaho atrasts naktī uz 4.septembri, apvienojot spēkus gan policijas, gan robežssardzes darbiniekiem. Ievainotais laupītājs atrasts kādā dārza mājiņā Rēzeknes nomalē, izmantojot robežssardzes helikoptera termovizoru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas