Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Trešdienas vakarā un šorīt notikušas traģiskas avārijas

Trešdien Latvijā reģistrēti 137 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl 21 cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts policija. Tikmēr Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) ziņo par traģisku avāriju arī ceturtdienas rītā.

Šorīt plkst. 06.15 VUGD saņēma izsaukumu uz Ķekavas novada Baldones pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Lai atbrīvotu cietušos ugunsdzēsēji glābēji izmantoja hidrauliskos instrumentus. Notikumā cieta trīs cilvēki, kuri nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. Viens cilvēks ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā. Izmantojot absorbentu tika sakārtota ceļa braucamā daļa, atvienotas automašīnu akumulatoru klemmes un darbs notikuma vietā šobrīd vēl turpinās.

Trešdien plkst. 23.15 VUGD saņēma informāciju, ka Bauskas novada Rundāles pagastā ir notikusi divu vieglo automašīnu sadursme. Ugunsdzēsēji glābēji notikuma vietā konstatēja, ka katrā no automašīnām ir iespiests viens cilvēks. Ar hidraulisko instrumentu palīdzību ugunsdzēsēji glābēji atbrīvoja cilvēkus un nodeva viņus NMPD darbiniekiem. Viens no izglābtajiem negadījumā gāja bojā. Vēl divi cilvēki no transportlīdzekļiem izkļuva paši saviem spēkiem. Pēc tam sakārtota ceļa braucamā daļa. Darbs notikuma vietā noslēdzās plkst. 02.53.

Trešdien 12 cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, četri - Zemgalē, trīs - Latgalē, bet pa vienam - Kurzemē un Vidzemē. Seši no cietušajiem bija velosipēdisti, pieci - elektroskrejriteņu vadītāji, bet trīs - gājējs.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi divus vadītājus - pa vienam Vidzemē un Rīgas reģionā. Abi aizturētie vadītāji pie transportlīdzekļu stūres bija sēdušies tik nopietnā reibumā, ka viņiem piemērots kriminālsods, līdz ar to konfiscēs transportlīdzekli vai piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 158 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 28 autovadītāji, Vidzemē - 60, Latgalē - 32, Zemgalē - 20, bet Kurzemē - 18 autovadītāji. Trīs vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 368 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas