Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Tukumā notriec pēkšņi uz ceļa izskrējušu bērnu

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 25 cilvēki, tostarp arī bērni, liecina Valsts policijas apkopotā statistika.Kāds 2010.gadā dzimis puika notriekts Tukumā. Viņš negaidīti izskrējis uz ceļa braucamās daļas, un 1982.gadā dzimušais Chrysler vadītājs nepaguva nobremzēt. Zēns nogādāts slimnīcā.

Cietuši arī daudzi automašīnu vadītāji un pasažieri. Ap plkst.20. sestdienas vakarā sadursme notikusi Ropažu novadā uz autoceļa Baltezers-Saulkalne. Tur krustojumā saskrējās 1987.gadā dzimuša vīrieša vadītais Ford spēkrats un 1989.gadā dzimuša vīrieša vadītais Opel. Negadījumā cieta pieci cilvēki, visi hospitalizēti.Liepājā sadursmi izraisīja _Volkswagen Golf _vadītājs, kurš Jelgavas un Tirgus ielu krustojumā nepalaida pa galveno ceļu braucošo Volvo. Avārijā cieta 1967.gadā dzimusi Volvo pasažiere.Savukārt Carnikavas novadā kāds 1994.gadā dzimis vīrietis netika galā ar spēkrata vadību, nobrauca no brauktuves un apgāzās. Avārijā traumas guva pats vadītājs un divi 1995.gadā dzimuši pasažieri. Visi nogādāti slimnīcā.Siguldas novadā uz autoceļa Inčukalns-Ropaži_ _sadūrās 1991.gadā dzimuša vīrieša vadītais Volkswagen un 1935.gadā dzimuša vīrieša vadītais Opel. Negadījumā cieta pieci cilvēki - Opel vadītājs, 1998.gadā dzimis jaunietis un 1999.gadā dzimusi meitene, kā arī 1994. un 1974.gadā dzimušas sievietes. Cietuši arī vairāki velosipēdisti. Viens no tiem notriekts Jelgavā Rīgas un Strazdu ielu krustojumā. 1999.gadā dzimušais riteņbraucējs hospitalizēts.Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 60 ceļu satiksmes negadījumi.Pieķerti 19 dzērājšoferi un iespaidīgs ātruma pārkāpēju skaits - 277.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas