Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Turpinās bezvēsts pazudušās Latvijas Māsu asociācijas vadītājas meklēšana

Arvien notiek bezvēsts pazudušās Latvijas Māsu asociācijas vadītājas Jolantas Zālītes meklēšana, aģentūrai LETA norādīja Valsts policijas (VP) preses pārstāvis Dairis Anučins.

Viņš papildināja, ka policija ir saņēmusi dažus ziņojumus un apsvērumus no iedzīvotājiem par pazudušo Zālīti, un policija šo informāciju pārbaudīja un arvien pārbauda, tomēr tas būtisku devumu sievietes meklēšanā diemžēl nav sniedzis.

Tāpat pagaidām policijai nav nekādu versiju par to, kas ar Zālīti varētu būt noticis.

Kā LETA jau vēstīja, VP pagājušajā nedēļā ziņoja, ka Rīgā bez vēsts pazudusi Latvijas Māsu asociācijas vadītāja Zālīte, un policija lūdza palīdzību viņas meklēšanā.

Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas darbinieki meklē bezvēsts pazudušo 1964.gadā dzimušo Zālīti, kura pēdējo reizi redzēta 3.februārī ap plkst.20 Rīgā, Brīvības ielā, sabiedriskā transporta pieturas "Matīsa iela" apvidū. Viņa devās no darba uz savu dzīvesvietu Rīgā, Vaidavas ielā.

Zālītes augums ir 168 centimetri, viņa ir kalsnas miesas būves, bet mati ir īsi, gaiši blondi. Sieviete bija ģērbusies tumši pelēkā, pagarinātā mēteļjakā un tumši zilās džinsu biksēs. Viņai līdzi bija paliela melnas krāsas ādas soma.

Policija lūdz atsaukties cilvēkus, kuri ir redzējuši sievieti 3.februāra vakarā vai 4.februāra rītā, kad, iespējams, viņa devusies uz darbu. Zālīte, iespējams, pārvietojās ar 17.maršruta trolejbusu.

Ikvienu, kam ir informācija par Zālītes iespējamo atrašanās vietu, policija lūdz ziņot, zvanot pa tālruni 67 086 678, 20 269 017 vai 110.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas