Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Ugunsgrēkos Jelgavas novadā un Rīgā gājuši bojā cilvēki

Ugunsgrēkos Jelgavas novadā un Rīgā trešdien gājuši bojā cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Plkst.18.46 VUGD saņēma izsaukumu uz Rīgu, kur četrstāvu dzīvojamās mājas ceturtā stāva dzīvoklī dega gulta un sadzīves mantas septiņu kvadrātmetru platībā.

No dzīvokļiem evakuēti seši cilvēki, viens cilvēks izglābts, izmantojot glābšanas masku, un viens cilvēks, kurš ugunsgrēkā cieta, nodots mediķiem. Notikuma vietā atrasts bojāgājušais.

Plkst.18.13 saņemts izsaukums uz Druvienas ielu Rīgā, kur piecstāvu dzīvojamās mājas kāpņutelpā dega būvizstrādājumi astoņu kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās pašu spēkiem evakuējās 15 cilvēki, un vēl piecus cilvēkus, izmantojot glābšanas maskas, vēlāk izglāba ugunsdzēsēji.

Plkst.14.12 VUGD saņēma informāciju, ka Jelgavas novada Jaunsvirlaukas pagastā dzīvojamā mājā ir sadūmojums. Notikuma vietā konstatēts, ka vienstāva dzīvojamā mājā bija degušas sadzīves mantas un liesmas apdzēstas pirms glābēju ierašanās. Notikuma vietā atrasts bojāgājušais.

Plkst.12.21 glābēji devās uz Tukuma novada Lapmežciema pagastu, kur vienstāva sabiedriskās ēkas virtuvē dega elektrības rozete, ledusskapis, grīda un siena desmit kvadrātmetru platībā. Pirms glābēju ierašanās no ēkas evakuējās pieci cilvēki. Dzēšanas darbu laikā cieta viens glābējs.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 60 izsaukumus - 33 uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā četrus uz meža ugunsgrēku dzēšanu, 17 uz glābšanas darbiem, bet desmit izsaukumi bija maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas