Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Uz Ventspils šosejas ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā autovadītājs

Sestdien Babītes novada Salas pagastā ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā kāds autovadītājs, aģentūru LETA informēja Valsts policijā (VP).

Negadījums noticis ap plkst.20 uz Ventspils šosejas, kad automašīna "Mazda" nobrauca no ceļa un ieskrēja kokā. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā šoferis no gūtajām traumām mira notikuma vietā.

Aizvadītajā diennaktī kopumā reģistrēti 72 ceļu satiksmes negadījumi, kur cietušas deviņas personas un viens cilvēks miris.

Vairums jeb 31 no visiem ceļu satiksmes negadījumiem reģistrēts Rīgas reģionā, tikmēr 12 avārijas notikušas Latgalē, 11 - Vidzemē, desmit - Kurzemē, astoņas - Zemgalē. Visvairāk jeb pieci ceļu satiksmes negadījumos cietušie reģistrēti Latgalē, vēl trīs - Rīgas reģionā, bet viens - Vidzemē.

Tāpat aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 23 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā. Rīgas reģionā pieķerti desmit dzērājšoferi, Kurzemē - pieci, bet Vidzemē un Zemgalē - katrā četri.

Sestdien uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 174 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet divus - par agresīvu braukšanu. Viens no agresīvajiem braucējiem apturēts Rīgas reģionā, bet vēl viens - Zemgalē.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 395 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas