Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

VIDEO: Pēc kautiņa pie spēļu zāles Bauskā izvērtēs policistu darbību

Sociālajā tīklā Facebook sestdien publicēts video, kurā redzams kautiņš pie kādas spēļu zāles Bauskā. Par notikušo Valsts policijā uzsāktas divas lietvedības - viena par kautiņu, kas notika pašā spēļu zālē, otra par konfliktu jau stāvlaukumā, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāve Ilze Jurēvica. Viņa atklāja, ka uzsākta pārbaude, lai izvērtētu policistu profesionālo darbību un attieksmi notikušā incidenta kontekstā.

Lai fiksētu visu notikumu attīstības gaitu un gūtu pēc iespējas pilnīgāku informāciju par notikušo, šobrīd visi iesaistītie policisti un konflikta dalībnieki sniedz paskaidrojumus, kā arī tiek izņemti video, kurā redzama visa konflikta norise.

Izsuakums uz spēļu zāli policijā saņemts sestdienas rītā plkst.4.20. Ziņots, ka tur izcēlies konflikts starp vairākiem apmeklētājiem. Lai kautiņu apturētu, pret vienu no tajā iesaistītajām personām spēļu zāles apsargs izmantoja asaru gāzi. Policijai ierodoties notikuma vietā, vīrietim, pret kuru tika pielietota asaru gāze, tika izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība, savukārt spēļu zāles apsargs tika uzaicināts uz dienesta automašīnu sniegt paskaidrojumus par notikušo konfliktu un tā attīstību.

Kā liecina šobrīd Valsts policijas rīcībā esošā informācija, kamēr apsargs sniedza paskaidrojumus, starp iepriekš spēļu zālē konfliktējošajām personām no jauna izcēlās kautiņš stāvlaukumā pie spēļu zāles. Daļa no konflikta redzama vietnē Facebook ievietotajā video.

"Brīdī, kad no jauna izcēlās konflikts, viens no policistiem pameta automašīnu un devās to izšķirt. Jāatzīmē, ka internetā publicētajā video redzams atsevišķs notikušā fragments, kurā var novērot, kā policists ved vienu – visstiprāk iereibušo - vīrieti uz dienesta automašīnu, kamēr divi citi konflikta dalībnieki pieskrien klāt, un viens no tiem iesit visvairāk iereibušajam vīrietim, kurš nokrīt. Savukārt policists, izvērtējot situāciju un riskus, pieņem lēmumu izsaukt papildspēkus pa rāciju, tāpēc iesēžas mašīnā," video redzamo fragmentu komentē policija.

Policija skaidro, ka video nav redzams situācijas turpinājums, kas bija sekojošs – izsaucot papildspēkus, policists devās pie iereibušā vīrieša, lai pārliecinātos par viņa veselības stāvokli. Cietušais no mediķu palīdzības esot atteicies.

Policija uzsver, ka, izmeklējot notikušos konfliktus, rūpīgi tiks vērtēta arī likumsargu profesionālā rīcība.

        

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas