Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Vīrietis apzog automašīnu, bet aizmirst tajā savu telefonu

Vakar Rīgas centra iecirkņa policisti aizdomās par mobilā telefona zādzību aizturēja 1978. gadā dzimušu vīrieti, kurš, apzogot auto, bija aizmirsis savu mobilo telefonu, vēsta Valsts policija (VP). 

Telefona zādzība tika izdarīta 4. februārī Rīgā, Matīsa ielā. Zaglis izmantoja situāciju, kad aizmāršības dēļ kāda automašīna bija atstāta neaizslēgta, un iekļuva tajā, nozogot salonā atstātu mobilo telefonu. Kad automašīnas īpašnieks atgriezās, viņš pamanīja, ka salonā mētājas svešs mobilais telefons, taču viņa telefons ir pazudis. Par notikušo tika paziņots policijai, kas uzsāka vainīgā meklēšanu. Izmantojot videonovērošanas kameru ierakstus un informāciju, kas iegūta no zagļa aizmirstā mobilā telefona, policisti noskaidroja iespējamo likumpārkāpēju un viņu aizturēja.

Aizturētais jau iepriekš vairākas reizes sodīts par zādzībām.

Pret vīrieti uzsākts kriminālprocess par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot automašīnā. Par šādu likumpārkāpumu var tikt piemērota brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas