Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Vīrietis, šaudoties ar pneimatisko ieroci, ievaino sievieti

Policija aizturējusi kādu vīrieti, kurš, šaudoties ar pneimatisko ieroci, ievainojis kādu sievieti.

Incidents nitika sestdien, 30. septembrī. Valsts policija un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests saņēma informāciju no aculieciniekiem, ka pirms brīža Garkalnes novada Skuķīšos kādai sievietei gados galvā trāpījusi no pneimatiskā ieroča raidīta skrots. Cietusī tobrīd stāvējusi sabiedriskā transporta pieturā, kad kāds vīrietis, šaudoties ar ieroci, viņai trāpījis. 

Mediķi cietušo nogādāja slimnīcā, kur viņai sniegta palīdzība. Par laimi gūtais ievainojums nav ļoti smags.

Policisti noskaidroja, ka šāvieni raidīti no netālu esošas dārza mājiņas teritorijas, kā arī noskaidroja personu, kura veikusi šo noziegumu.

Vakar, 3. oktobrī, Saulkrastu iecirkņa policisti sadarbībā ar kolēģiem no Rīgas reģiona pārvaldes veica piecas kratīšanas dažādās adresēs, kur mēdz uzturēties aizdomās turētais.

Kratīšanu laikā tika atrasts un konfiscēts pneimatiskais ierocis, ar ko izdarīts šāviens. Tāpat vienā no pārbaudītajām adresēm tika atrastas un atsavinātas 36 nereģistrētas bises patronas, četras signālpatronas un aptuveni 100 gramu šaujampulvera.

Šajā pašā dienā policisti aizturēja aizdomās turēto 1973. gadā dzimušo vīrieti, kurš iepriekš nav sodīts.

Savu rīcību viņš skaidroja ar to, ka tovakar atpūties dārza mājiņu teritorijā kopā ar draugiem un lietojis alkoholu. Viņš esot vēlējies pašaudīties un neesot zinājis, ka pieturā atrodas cilvēki.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess par huligānismu, ja tas saistīts ar miesas bojājumu nodarīšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kavējas vilcieni Saulkrastu virziena līnijā

Piektdienas pēcpusdienā signalizācijas sistēmas traucējumu dēļ kavējas vilcieni Saulkrastu virziena dzelzceļa līnijā, liecina VAS Latvijas dzelzceļš (LDz) publiskotā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas