Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Vīrietis Talsos, piedraudot ar nazi, nolaupa bērnu; pieprasa 120 eiro

31. decembra vakarā Talsos kāds vīrietis, piedraudot ar nazi, nolaupījis zēnu un par viņa atbrīvošanu pieprasījis izpirkuma maksu. Veicot operatīvās darbības un sadarbojoties ar cietušā tuviniekiem, 1992. gadā dzimušu vīrieti policijai ir izdevies aizturēt. Zēns atbrīvots un ticis cauri ar izbīli, portālam Diena.lv pavēstīja VP pārstāvji.

Ap plkst. 19.00 policijā saņemta informācija no vecākiem, ka viņu 2002. gadā dzimušais dēls ir nolaupīts un tiek pieprasīti 120 eiro par zēna atbrīvošanu.

Uz norunāto tikšanās vietu ieradās cietušā tuvinieki kopā ar policiju un aizturēja 1992. gadā dzimušu vīrieti, kurš bija izdarījis minēto noziedzīgo nodarījumu. Iespējams, ka notikuma brīdī aizturētais atradās narkotisko vielu ietekmē.

Veicot izmeklēšanu, tika noskaidrots, ka brīdī, kad jaunietis pastaigājies pa pilsētu, viņam klāt pienācis nepazīstams vīrietis, un, piedraudot ar nazi, aizvedis uz neapdzīvotu ēku. No turienes sazvanīti zēna draugi, viņi par notikušo savukārt informējuši vecākus.

Tiesa aizturētajam ir piemērojusi drošības līdzekli – apcietinājumu. Par notikušo ir uzsākts kriminālprocess par personas nolaupīšanu un izspiešanu.

Aizturētais jau agrāk ir vairākkārt nonācis policijas redzeslokā par mantiska rakstura noziedzīgiem nodarījumiem, kā arī par narkotisko vielu lietošanu (atrašanos reibumā).  

Top komentāri

Prasība
P
tam narkomānam uzreiz iedot trīškāršu devu un pateikt- dusi saldi,tad nevazāsies apkārt ar nazi ,nezags un nebiedēs cilvēkus.
Ha
H
Tad nu gan mazs zēns! 15 gadīgu par mazu zēnu? Tas jau jauneklis.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas