Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Cēsu klīnikai kritusies peļņa, slēgs filiāli Limbažos

SIA _Cēsu klīnika _apgrozījums pagājušajā gadā, salīdzinot ar 2012. gadu, pieaudzis par 8%, kopumā sasniedzot 4,6 miljonus eiro, liecina Firmas.lv informācija. Taču sabiedrības peļņa 2013. gadā bija 40 359 eiro, kas, salīdzinot ar 2012. gadu, kad tā bija 132 975 eiro, kritusies par 70%.

Izmaksu optimizācijas nolūkā tiek plānots slēgt filiāli Limbažos un pārcelt daļu pakalpojumu no Palasta ielas 15 uz Slimnīcas ielu 9. 

2013. gadā klīnikas stacionārā ārstēto pacientu skaits un sniegtais medicīniskās palīdzības apjoms pārsniedza plānoto par 12% pēc finansējuma apjoma, kas noteikts līgumā ar Nacionālo veselības dienestu, liecina vadības ziņojums. Kopumā pagājušajā gadā neatliekamās medicīniskās palīdzības un uzņemšanas nodaļā vērsušies 12 749 pacienti, no tiem hospitalizēti 5428 pacienti, observēti - 1403 pacienti, stacionārā ārstēti - 5448, veiktas 5109 operācijas un pieņemtas 429 dzemdības.

Pērn palielināt ambulatoro pacientu plūsmu un pakalpojumu apjomu izdevies, pateicoties 2013. gadā pabeigtajam projektam, kura laikā tika veikta diagnostikas un radioloģijas nodaļas un operāciju bloka modernizācija.

Vadības ziņojumā arī norādīts, ka pagājušajā gadā klīnikā notikušas izmaiņas valdes sastāvā, no septembra valdes priekšsēdētāja pienākumus veic Ingūna Liepa, bet valdi atstājis ir Voldemārs Vaivods, viņa vietā ieceļot Olgu Rudzīti.

Šogad SIA Cēsu klīnika plāno izstrādāt klīnikas ēku siltināšanas projektu, kā arī veikt remonta darbus vairākās stacionāra nodaļās, kur kopumā plānots iztērēt 166 000 eiro, bet tehnoloģisko iekārtu iegādei un remontam plānoti 85 000 eiro.

SIA Cēsu klīnika dibināta 2009. gadā ar pamatkapitālu 9,5 miljoni eiro. Klīnika pieder Cēsu novada pašvaldībai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas