Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Aicina gida pavadībā iepazīt koncertzāli Latvija

Nedēļu pēc atklāšanas ikvienam interesentam ir iespēja doties apskatīt koncertzāli Latvija. Pirmās ekskursijas gida pavadībā notiks trešdien, 7. augustā plkst. 12:00 un 17:00. Turpmāk viesi tiks gaidīti divas reizes nedēļā - 8.; 13.; 15.; 20.; 22.; 27. un 29. augustā, ziņo Ventspils pašvaldība.

Ekskursijas laikā būs iespēja apskatīt koncertzāles Lielo un Mazo zāli, mūzikas bibliotēku, skaņu ierakstu studiju, kā arī ielūkoties Mūzikas vidusskolas telpās.

Biļetes iegādājamas interneta vietnē www.bilesuparadize.lv, Biļešu Paradīze kasēs visā Latvijā, kā arī koncertzāles Latvija kasē. Maksa par ekskursiju – € 2,50 vienai personai. Skolēniem, studentiem, senioriem, personām ar I un II grupas invaliditāti un viņu pavadoņiem - € 1,50. Bērniem līdz 7 gadu vecumam – ekskursija bez maksas. 

Grupām, kas vēlas koncertzāli apskatīt ārpus izsludinātajiem ekskursiju laikiem, viesošanās jāpiesaka vismaz trīs dienas iepriekš, zvanot uz tālruņa numuru 26747707 vai rakstot uz e-pasta adresi [email protected].

Top komentāri

Ventiš
V
izskatās pēc vēl vieniem "Jūras vārtiem".
Fuīii
F
Nu nesmukas kastes sakrautas.
?
?
Vai stāstīs arī par to, kā gandrīz vajadzēja atmaksāt 10 miljonus ES naudas korupcijas dēļ, ka vispār jau ES koncertzālei naudu nedeva, jo koncertzāļu Latvijas provincē ES ieskatā jau nupat ir par daudz, tāpēc visur figurēja tikai mūzikas skola? Vai pastāstīt arī par to, kā ZZS izkārtoja naudu no budžeta finansējuma šim viņu Saimnieka projektam, kamēr citas, svarīgākas, vajadzības palika neapmierinātas? Un galu galā, vai pateiks, ka šī, es pat nezinu, kas tā ir, oficiāli laikam tā ir mūzikas skola ar savu zālīti, nevis valsts mēroga koncertzāle, cik viņa izmaksājusi katram Ventspils iedzīvotājam?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas