Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Brunavas pagastā cūkkopības kompleksā sākti būvdarbi

Brunavas pagasta Tunkūnos sākti cūkkopības kompleksa būvdarbi, ziņo portāls bauskasdzīve.lv.

Pašlaik te rit zemes pārvietošanas darbi, lai sagatavotos reāliem celtniecības darbiem. Objektā jau ieguldīti prāvi līdzekļi, izbūvējot piebraucamo ceļu, nauda izlietota arī projektu izstrādei.

SIA Tunkūni valdes loceklis Gintauts Tarvids skaidroja, ka līdz šim objektā vairāku gadu garumā ieguldīts ap 200 000 latu. Uzņēmuma otrs valdes loceklis Aleks Rasmusens piebilda, ka šogad plānots investēt 4,5 miljonus.

Bauskas Dzīvi viņi bija uzaicinājuši apskatīt topošo objektu, lai pastāstītu par lielfermas būvniecības gaitu un iecerēm. Uzņēmējus uz šādu rīcību rosinājusi sestdien, 11. februārī, Grenctālē notikusī iedzīvotāju sapulce. Tajā valdīja iebildumu pilna gaisotne pret fermas būvi. Uzņēmēji teju visus viņiem sapulcē izteiktos un laikraksta 13. februāra publikācijā "Brunavieši sāk cīņu pret lielfermu" izteiktos pārmetumus noraidīja. Viņi minēja faktus, uzrādīja dokumentus, kas atspēko sapulcē apgalvoto.

A. Rasmusens Bauskas Dzīvei teica, ka pats labprāt tiktos un izrunātos ar vietējiem iedzīvotājiem, taču uz sapulci Grenctālē neviens no uzņēmējiem nav bijis aicināts. Viņš arī apšaubīja tikšanās lietderīgumu ar cilvēkiem no citiem novada pagastiem, kurus fermas darbība nekādā veidā neietekmēs. "Ja visi darbi veiksies, kā plānots, pēc gada ceram kompleksā izmitināt pirmās cūkas," tā A. Rasmusens.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas