Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Gada laikā Jelgavā plāno iemidzināt gandrīz 700 dzīvnieku

Izmeklēt gandrīz 1000 pilsētā noķertu klaiņojošo dzīvnieku gada laikā plāno pašvaldības aģentūra Pilsētsaimniecība, meklējot uzņēmumu, kas izmitinās, aprūpēs un eitanizēs dzīvniekus, ziņo portāls zz.lv.

Iepirkuma dokumenti liecina, ka gada laikā plānots klīniski izmeklēt 350 suņu, 600 kaķu un 35 citus dzīvniekus. Nakšņošanas vieta divas nedēļas būs nepieciešama attiecīgi 200, 300 un 15 iepriekš minētajiem dzīvniekiem. Savukārt eitanizēt un kremēt plānots 200 suņu, 450 kaķu un 25 citus dzīvniekus.

Pilsētsaimniecība izvirzījusi kandidātam savas prasības - uzņēmumam ne mazāk par trim gadiem jādarbojas dzīvnieku izmitināšanā, uzturēšanā, aprūpē, eitanāzijā un kremācijā. Pieredze tiek prasīta arī no dzīvnieku kopējiem un veterinārārstiem.

Pašlaik noķertie dzīvnieki nonāk LLU Veterinārmedicīnas fakultātes Klīniskā institūta mazo dzīvnieku izolatorā. Savukārt dzīvnieku izķeršana uzticēta Bauskas Veterinārajam centram.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas