Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Jelgavas domes vadība pret jaunām nomainīs trīs gadus vecas automašīnas

Jelgavas domes vadības vajadzībām pašvaldība uz trim gadiem nomās četras jaunas Volvo automašīnas, kas aizvietos 2015.gada izlaiduma transportlīdzekļus, noskaidroja aģentūra LETA.

Četras jaunas automašīnas Jelgavas pašvaldībai turpmākos trīs gadus iznomās SIA Pilna servisa līzings par 144 028 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, liecina pašvaldības noslēgtais iepirkums.

Domes priekšsēdētājam, viņa vietniekiem un izpilddirektorei pašvaldība nomās trīs Volvo S60 un vienu Volvo S90 automašīnu. Visi transportlīdzekļi ražoti šogad un nomainīs 2015.gada izlaiduma Volvo V40 un Volvo S80.

Pašvaldības komunikācijas un mediju attiecību galvenā speciāliste Egita Veinberga aģentūrai LETA skaidroja, ka līdzšinējās domes vadības rīcībā esošās automašīnas tiek atgrieztas iznomātājam pēc nomas līguma darbības beigu datuma. Jaunie transportlīdzekļi pašvaldībai nepieciešami, "lai uzturētu domes autoparku teicamā tehniskā kārtībā", viņa norādīja. Transportlīdzekļiem tiek nodrošināta trīs gadu garantija.

Informācija Iepirkumu uzraudzības mājaslapā liecina, ka Pilna servisa līzings piegādā pašvaldībai arī citas nomas automašīnas, tostarp transportlīdzekli Jelgavas Vēstneša izdevējam - iestādei Zemgales info.

SIA Pilna servisa līzings apgrozījums 2016.gadā sasniedza 4 198 602 eiro, bet uzņēmuma peļņa bija 27 731 eiro, liecina informācija Firmas.lv.

Top komentāri

Bfhk
B
Kāpēc tām cērmēm vajag volvo?Lai brauc ar škodām vai fiatiem parazīti sasodītie.Vēl labāk-lai savu transportu lieto.Mēsli komunistu.
Horunžijs
H
Kad notiks mazlietoto Volvo izsole? Jebšu tie tiks pārdoti par utiļa cenām radiem, draugiem un paziņām?
Kuziks
K
Šļūc kaut uz vēdera kā zutis, bet pilni trīs gadi nesanāk!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas