Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Jelgavas slimnīcā 1.janvārī piedzimis puisēns

Jelgavas slimnīcas Dzemdību nodaļā 1. janvāra agrā rītā pasaulē nāca viens mazulis – Māris Vanags no Ozolnieku novada Salgales pagasta, ziņo Zemgales Ziņu portāls _zz.lv_.

Jau trešo gadu pēc kārtas Jelgavas Dzemdību nodaļā piedzimis pilnīgi vienāds bērnu skaits – pa 940.

"Gaidījām dēliņu jau decembra beigās, kā ārsti prognozēja, bet mazais tomēr izlēma piedzimt 2012. gadā. Tā nu sanācis, ka šogad ir pirmais Jelgavā," priecājas māmiņa.

Māris, kā vecāki izlēmuši nosaukt puisēnu, ļāvis vecākiem sagaidīt Jauno gadu un pēc pulksten vieniem naktī devis zīmi, ka laiks posties uz slimnīcu. Puspiecos rītā Annas Gailes un Pētera Vanaga atvasīte nāca pasaulē apaļus trīs kilogramus smaga un 51 centimetru gara. Vecākiem mazulis ir otrs mantinieks – mājās aug četrgadnieks Ainārs. "Par vārdiņu dēlam mums ar vīru domas dalījās, un ilgi nevarējām izšķirties saukt mazo par Māri vai Eināru. Palikām tomēr pie Māra," stāsta dēlu māmiņa.

Jelgavas slimnīcas Dzemdību nodaļā 2011.gadā pasaulē nākuši 11 dvīnīši, un jau trešo gadu pēc kārtas piedzimis identisks skaits bērnu – 940. Šogad bagātākie mēneši bijuši decembris – 97 mazuļi – un oktobris – 93. Tiesa, liela daļa jaundzimušo ir Bauskas novada bērni.

Pērn trīs sievietes turpat slimnīcā no saviem jaundzimušajiem atteikušās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas