Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ķekavas novadā dzēsts plašs meža ugunsgrēks

Ķekavas novadā pirmdien dzēsts plašs meža ugunsgrēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Plkst.11.47 VUGD saņēma izsaukumu uz Ķekavas novada Ķekavas pagastu, kur dega mežs piecu hektāru platībā. Ugunsgrēka dzēšanas darbos piedalījās arī Valsts meža dienesta darbinieki.

VUGD atgādina, ka uzturoties mežā, visiem iedzīvotājiem ir jāievēro ugunsdrošības prasības. Lai samazinātu meža ugunsgrēka izcelšanās iespējas, meža ugunsnedrošajā periodā ir noteikti vairāki būtiski aizliegumi un ierobežojumi, par kuru neievērošanu var piemērot administratīvo, civiltiesisko un arī kriminālatbildību.

Pirmdien arī saņemts izsaukums uz Naujenes ielu Rīgā, kur dega vienstāva dzīvojamā māja 95 kvadrātmetru platībā. Lai nodzēstu ugunsgrēku, notikuma vietā strādāja 20 glābēji.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 57 izsaukumus - 31 uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā desmit uz kūlas ugunsgrēku dzēšanu, un piecus uz meža ugunsgrēku dzēšanu, 19 uz glābšanas darbiem, bet septiņi izsaukumi bija maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas