Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Liepājas iedzīvotājus aicina ziedot velosipēdus ukraiņu ģimenēm

Reaģējot uz šī brīža nepieciešamību, līdz 10.aprīlim liepājnieki aicināti savus neizmantotos velosipēdus ziedot ģimenēm no Ukrainas, aģentūru LETA informēja "Radi vidi pats" sabiedrisko attiecību vadītāja Ilze More.

Velosipēdi jānogādā Juliannas pagalmā esošajā velodarbnīcā "Liepājas velo parks" darba dienās no plkst.10 līdz 17.30.

Liepājā pašlaik ir vairākas ukraiņu ģimenes, kurām ikdienā noderētu velosipēds - gan kā pārvietošanās līdzeklis, gan kā brīvā laika pavadīšanas iespēja bērniem un pusaudžiem. Ziedot iespējams arī tādus velosipēdus, kas nav teicamā stāvoklī, jo tie tiks laboti. Tāpat var nest velo aksesuārus - ķiveres, lampiņas, bērnu sēdekļus un citus piederumus.

Svētdien, 10.aprīlī, turpat, Juliannas pagalmā, norisināsies talka, kurā brīvprātīgie velo entuziasti un meistari apkops, labos un savedīs kārtībā ziedotos velosipēdus. Arī šim pasākumam aicināti pievienoties brīvprātīgie, kuru zināšanas un prasmes varētu noderēt.

Paralēli velo talkai svētdien Kopienas dārzā, Kuģinieku ielā 6, notiks pirmā šī gada talka. Tiks uzkopta apkārtne, pildītas kastes ar zemi, nepieciešamības gadījumā apkopts un pārcilāts komposts. Uz šo pasākumu aicināts ikviens interesents, neaizmirstot par piemērotu apģērbu un arī darba rīkiem.

Pasākumus organizē biedrība "Radi vidi pats". Pavasara dārza talka notiek projektā "Radi Liepāju pats", kuru finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur Eiropas Ekonomikas zonas un Norvēģijas grantu programmu "Aktīvo iedzīvotāju fonds".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas