Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Dzēšanas darbi turpinājās arī otrdienas rītā

Limbažu novadā šonakt izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

Pirmdien neilgi pirms pusnakts Limbažu novada Skultes pagastā izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks, portālu Diena.lv informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg divstāvu mūra ēkas pirmais un otrais stāvs, jumts, malkas šķūnis un piebūve. Kopējā degšanas platība - 398 kvadrātmetri. Pirms VUGD ierašanās no ēkas saviem spēkiem evakuējās viens cilvēks. Plkst. 3.13 ugunsgrēks lokalizēts, bet dzēšana turpinājās arī otrdienas rītā. 

Vakar ugunsdzēsēji glābēji dzēsa arī 16 kūlas ugunsgrēkus, kuru kopējā degšanas platība bija vairāk nekā 3,6 hektāri. Platības ziņā lielākais kūlas ugunsgrēks bija izcēlies Ķekavas novada Ķekavas pagastā, kur dega pērnā zāle un niedres divu hektāru platībā.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sadzīves mantas, koka sols, mežs, elektrības vadi, elektrības rozete, saimniecības ēka, dzīvojamās mājas ārsiena, dzīvojamās mājas balkons, četras dārza mājas, šķūnis un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 69 izsaukumus – 40 uz ugunsgrēku dzēšanu un 19 uz glābšanas darbiem, bet 10 no izsaukumiem bija maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas