Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ogres novada pašvaldība arī šogad nepiedalīsies Lielajā talkā

Ogres novada pašvaldība arī šogad nepiedalīsies Lielajā talkā, liecina paziņojums pašvaldības mājaslapā.

Jau 2019.gada pavasarī novada pašvaldība pauda noraidošu attieksmi pret atkritumu vākšanu organizētas talkas veidā. "Atkritumi ir jāsavāc, videi ir jābūt sakārtotai - tas ir pats par sevi saprotamas, taču līdzšinējā pieredz rāda, ka atkritumu vākšana Lielās talkas dienā ilgtermiņā nenes pozitīvu rezultātu," uzskata pašvaldība.

Katrai teritorijai ir īpašnieks, un īpašnieks ir atbildīgs par kārtību un tīrību viņam piederošajā teritorijā. Pašvaldība nevienam neliedz Lielās talkas dienā vākt atkritumus un darīt citus darbus apkārtējās vides sakopšanā, taču tā ir katra cilvēka, iestādes vai organizācijas brīva izvēle.

Ņemot vērā pašreizējo epidemioloģisko situāciju saistībā ar Covid-19 izplatību, pašvaldība nerīko nekādus pasākumus ar cilvēku pulcēšanos un aicina vides sakopšanas darbos stingri ievērot pulcēšanās ierobežojumus un distancēšanos, teikts pašvaldības aicinājumā.

Kā vēstīts, šodien no plkst.9 līdz 15 Latvijā notiek Lielā talka, kuras laikā iedzīvotājus aicina sakopt vai labiekārtot savu tuvāko apkārtni. Valstī reģistrētas vairāk nekā 1200 talkas vietas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas