Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

papildināta (10:01) - Jelgavā plīsuša ūdensvada izskalotā bedrē daļēji iekritusi automašīna

Ceturtdien rītā Jelgavā, Pumpura ielā 5, plīsuša ūdensvada izskalotā bedrē daļēji iekritusi automašīna, ziņo portāls zz.lv.

Avārijas dēļ ūdens padeve atslēgta daudzām mājām RAF dzīvojamajā masīvā.

"Šorīt pulksten 5.56 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma informāciju, ka Jelgavā, Pumpura ielā, automašīna ir iekritusi bedrē, kas radās pēc iegruvuma ielas segumā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka uz ielas ūdensvada plīsuma rezultātā ir izveidojusies bedre, kurā ar vienu riteni iekritusi automašīna," informē VUGD pārstāve Viktorija Šembele.

Ar vinčas palīdzību ugunsdzēsēji glābēji automašīnu no bedres izvilka. Tā kā bedre skalojās lielāka, ugunsdzēsēji glābēji sazinājās ar blakus stāvošās automašīnas īpašnieku, kas savu mašīnu novietoja tālāk no bedres, savukārt vēl vienu mašīnu saviem spēkiem pārvietoja uz drošāku vietu. Informācija par bīstamo vietu tika nodota atbildīgajiem dienestiem.

Jelgavas ūdens tehniskais direktors Viktors Juhna informē, ka avārija ir nopietna. "Spiediens avārijas brīdī bija ļoti liels, tāpēc arī liela bedre," viņš skaidro. Pašlaik nav zināms, kad avāriju varētu likvidēt, jo dienestam vēl jāatrod plīsums. Ūdens padeve atslēgta teju visam RAF dzīvojamajam masīvam, vēl nav zināms, kad to varētu atjaunot. Notikuma vietā slēgta satiksme.

Pašvaldība informē, ka ūdens padeve pārtraukta arī 6.vidusskolai, bērnudārzam Pīlādzītis, tirdzniecības centram Rio un LLU dienesta viesnīcai. 6.vidusskolas un pirmsskolas izglītības administrācija par ūdens padeves pārtraukšanu tika brīdināta, lai varētu sagatavot ūdens rezerves. Līdz ar to mācības skolā netiks pārtrauktas, arī bērnudārzs strādās ierastā režīmā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas