Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

papildināts (13:48) - Traģēdija Kuldīgas novadā: Apgāžoties automašīnai, viens pasažieris miris, cietis bērns

Aizvadītajā diennaktī Kuldīgas novadā no ceļa nobraukusi un uz jumta apgāzusies automašīna Volkswagen Sharan ar četriem pasažieriem, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) un Valsts policijas informācija. Avarējušā auto vadītāja bijusi reibumā.

Negadījums noticis Rendas pagastā uz ceļa Talsi-Stende-Kuldīga ceturtdien pēcpusdienā - plkst. 15:45, kad auto vadītāja, 1977. gadā dzimusi sieviete, neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, iebrauca pretējā braukšanas joslā un ieslīdēja grāvī.

Automašīnā bijuš trīs pieaugušie un viens bērns. Saskaņā ar VUGD informāciju, visi no spēkrata izkļuvuši saviem spēkiem, bet diviem - vienam pieaugušajam un 2004. gadā dzimušam bērnam bijusi nepieciešama mediķu palīdzība. Kā vēsta Valsts policija, viens no cietušajiem pasažieriem - 1976. gadā dzimis vīrietis - miris notikuma vietā, bet desmit gadus vecais bērns nogādāts slimnīcā.

Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte informēja, ka automašīnas vadītāja bijusi vairāk nekā divu promiļu alkohola reibumā.

Turpretī Kandavas novadā uz Ventspils šosejas avārijā individuālas braukšanas apmācības laikā cietusi gadu veca meitenīte. 1989. gadā dzimis vīrietis braukšanas mākslu mācīja 1987. gadā dzimušai sievietei, kura neizvēlējās drošu kustības ātrumu attiecībā pret ceļa segumu un meteoroloģiskajiem apstākļiem, netika galā ar auto vadību un nobrauca no ceļa. Negadījumā cieta automašīnā esošā 2013. gadā dzimusī meitenīte, kura nogādāta slimnīcā.

Savukārt ceturtdienas vakarā plkst. 19:30 Iecavā, Rīgas iela, notriekts 1986. gadā dzimis vīrietis, kurš pēkšņi izskrēja uz ceļa braucamās daļas. Cietušais nogādāts slimnīcā, viņš bijis alkohola reibumā. 

Rundāles novadā uz autoceļa Saulaine-Virsīte-Svitene-Senči VW Passat, kuru vadīja 1992. gadā dzimis vīrietis, aizķēra uz ceļa braucamās daļas guļošo 1962. gadā dzimušo vīrieti. Vīrīetis nogādāts slimnīcā un arī bijis reibumā.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī notikuši 53 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši desmit cilvēki, viens gājis bojā. 

Papildināts ar 4. rindkopu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas