Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Policija: Festivāls Summer Sound Liepājā aizvadīts mierīgi

Aizvadītajā nedēļas nogalē, no 12. līdz 13. jūlijam Liepājā, Jūrmalas parka teritorijā, pludmalē norisinājās festivāls LMT Summer sound. Valsts policija šajās dienās strādāja pastiprinātā režīmā, lai nodrošinātu sabiedrisko kārtību un operatīvi reaģētu uz likumpārkāpumiem, portālu Diena.lv informēja Valsts policija. 

Pirmā festivāla diennakts aizvadīta mierīgi, otrajā notikumu skaits palielinājies. Galvenokārt reģistrētas zādzības  - zuduši gan mobilie telefoni, fotokameras, somas un citas personīgās mantas, noformēti arī vairāki administratīvā pārkāpuma protokoli par alkohola lietošanu sabiedriskā vietā, kā arī par atrašanos alkohola reibuma stāvoklī, kas aizskar cilvēka cieņu. Vairāki zādzību gadījumi reģistrēti festivāla telšu pilsētiņā.

Festivāla laikā policija uzsākusi deviņas lietvedības par narkotisko vielu lietošanu, vienā no gadījumiem pie personas atrastas arī, iespējams, narkotiskās vielas. Tiek lemts par kriminālprocesa uzsākšanu. Divas no aizturētajām personām, pie kurām atrastas šīs vielas, bija nepilngadīgas.

Sestdien, 13.jūlijā, ap plkst. 18 Klaipēdas ielā starp Jūrmalas un Robežu ielu divi 1986. gadā dzimuši vīrieši ar ķieģeli izsita braucošam tramvajam logu, nodarot miesas bojājumus  sievietei un bērnam. Visu apstākļu noskaidrošanai policijā uzsākts kriminālprocess.

Gatavojoties citiem šīs vasaras sarīkojumiem, policija aicina iedzīvotājus būt uzmanīgiem, neatstāt bez uzraudzības savas personīgās mantas, kā arī apdomāt, kas braucienā patiešām nepieciešams, bet ko labāk atstāt mājās, lai pasargātu sevi no nepatīkamiem pārsteigumiem. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas