Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Rundālē no darba atbrīvots izpilddirektors

Rundāles novada dome no darba atbrīvojusi izpilddirektoru Aldi Smilgu, saskaņā ar viņa iesniegumu. 29. marta sēdē par to nobalsoja desmit no klātesošajiem deputātiem, atturējās viens, divi deputāti sēdē nepiedalījās, ziņo portāls bauskasdzive.lv.

A.Smilga vienlaikus tiek atbrīvots arī no priekšsēdētāja amata administratīvajā un iepirkumu komisijā, pienākumiem dzīvokļu komisijā un nekustamo īpašumu novērtēšanas un izsoļu komisijā. Savu lēmumu A. Smilga pamatoja, sakot, ka pienākumu loks ir pārāk plašs un atbildība liela. Nomāc izjūta, ka visu nevar pagūt veikt labi un nav iespējams veltīt vajadzīgo laiku ģimenei, kurā aug trīs dēli, atzina A.Smilga.

Kopš 2009. gadā izveidots Rundāles novads, šis ir jau otrais gadījums, kad izpilddirektors aiziet no darba pēc paša vēlēšanās, atgādināja deputāte Gunta Šurna. Deputāte Vēsma Veģere ieteica pārskatīt izpilddirektora pienākumus, citādi šajā amatā katru gadu būs vakance.

Par Rundāles novada pašvaldības izpilddirektoru A.Smilga sāka strādāt 2010. gada 1. jūnijā. Šajā amatā viņš nomainīja Jāni Ercenu, kurš veselības stāvokļa dēļ lūdza iespēju strādāt darbu, kurā ir mazāka slodze.

Vēl Rundāles pagasta laikos līdzīga iemesla dēļ no izpilddirektores darba aizgāja Inta Klīve. Viņa tagad vada novada domes attīstības nodaļu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas