Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 17. aprīlis
Rūdolfs, Viviāna, Rūdis

Šonakt slēgs satiksmi autoceļa Dobele-Bauska posmā

 Sakarā ar gājēju pārvada izbūves darbiem šonakt no plkst. 23 līdz 4 tiks slēgta satiksme autoceļa Dobele-Bauska 14,44.kilometrā pie Kroņauces, aģentūru LETA informēja VAS Latvijas Valsts ceļi.

Satiksme šajā laika posmā tiks organizēta pa apbraucamiem ceļiem.

Tāpat šajā pašā autoceļā Dobele-Bauska ap 16.kilometru Tērvetes dabas parkā tiek būvēts koka gājēju tilts. Darbu pasūtīja Latvijas Valsts meži, būvdarbus veic lietuviešu uzņēmējs Kauno tiltai.

Kā skaidro Latvijas Valsts ceļi, tāpat ir sākušies remontdarbi uz pārvada pār dzelzceļu uz autoceļa Jēkabpils-Rēzekne.

Satiksme ir apgrūtināta arī Rīgas apvedceļa Baltezers-Saulkalne virzienā. Būvdarbi notiek Biķernieku ielas turpinājumā un Lubānas ielas turpinājumā, kur pie Ulbrokas tiek būvēts rotācijas aplis, tāpēc satiksme tur ir novirzīta pa apbraucamo ceļu.

Satiksmes ierobežojumi sakarā ar ceļu būvdarbiem saglabājas uz Liepājas, Tallinas un Klaipēdas šosejām. Uz Daugavpils šosejas tiek atjaunots Pērses tilts pie Kokneses. Satiksme pār tiltu tiek regulēta ar luksoforiem.

Būvdarbi turpinās arī Rēzeknes apkārtnē. Ludzas virzienā posmā no Greiškāniem līdz dzelzceļa pārbrauktuvei jārēķinās ar papildu pusstundu. Uz autoceļa Rēzekne-Daugavpils posmā no Špoģiem līdz Daugavpilij būvdarbu laikā satiksme tiek regulēta ar četru luksoforu un diviem satiksmes regulētāju posmiem. Kā apbraucamos ceļus ieteicams izmantot Višķi-Nīcgale.

Turpinās remontdarbi uz Vecpiebalgas autoceļa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ar likumu garantēs skaidras naudas pieejamību

Valdība otrdien atbalstīja grozījumus Kredītiestāžu likumā, kuru mērķis ir nodrošināt skaidrās naudas pieejamību iedzīvotājiem visā Latvijas teritorijā, nosakot minimālās prasības pakalpojumam, kura r...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas