Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Talsu mērs deputātu lēmumu boikotēt sēdi nodēvē par bezatbildīgu

Astoņu Talsu novada domes deputātu lēmums neierasties uz domes sēdi, kas kvoruma trūkuma dēļ ceturtdien, visticamāk, nevarēs notikt, ir bezatbildīga rīcība, aģentūrai LETA sacīja Talsu novada domes priekšsēdētājs Edgars Zelderis (Mēs - Talsiem un novadam), kura atkāpšanos no amata minēto deputātu grupa pieprasīja.

Bez attaisnojoša iemesla neierodoties uz domes sēdi, deputāti nepilda savus pienākumus, par ko viņi saņem algu, norādīja pašvaldības vadītājs. "Nāciet [uz domes sēdi] un lemiet, ja gribat ko mainīt, bet neierašanās ir liela bezatbildība," turpināja Zelderis.

Domes sēdes darba kārtībā bija paredzēti vairāki jautājumi, kuru izlemšanu nevarot atlikt. Piemēram, ir steidzami jālemj par dalības maksu bērnu vasaras nometnēm un par izmaksu pieaugumu Raiņas ielas pārbūves projektā, par ko jau ir noticis iepirkums un drīzumā jāsāk būvdarbi.

Kā atzina Zelderis, domes sēde kvoruma trūkuma dēļ, visticamāk, šodien nenotiks, jo tajā nevarēs piedalīties arī partijas Mēs - Talsiem un novadam deputāte Ilva Norenberga, kura pašlaik atrodas ārzemēs.

Lai lemtu par steidzamajiem jautājumiem, tuvāko divu nedēļu varētu sasaukt ārkārtas sēdi, pieļāva Zelderis.

Kā ziņots, astoņi Talsu novada domes deputāti vērsušies ar iesniegumu domē, aicinot domes priekšsēdētāju Zelderi atkāpties no amata. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas