Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Talsu pašvaldība piešķir 80 000 eiro rotācijas apļa remontam

Talsu novada dome ir piešķīrusi Talsu pilsētas pārvaldei 80 000 eiro rotācijas apļa remontam, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Pērn tika sākts Talsu-Stendes autoceļa remonts. Rekonstruējot autoceļa posmu, tiks izbūvēts jauns gājēju un velosipēdistu celiņš no Talsu pilsētas robežas līdz iebrauktuvei uz Dižstendi. Būvdarbus plānots pabeigt šī gada vasarā.

Kā skaidroja pašvaldībā, pašlaik radusies situācija, ka rotācijas aplis Talsos, kas savieno Rīgas ielu, Stendes ielu, Talsu apvedceļa iebrauktuvi un iebrauktuvi no Talsu-Stendes autoceļa, ir sliktā stāvoklī. Rotācijas aplī netiek nodrošināts drošs savienojums gājējiem un velosipēdistiem, lai nokļūtu uz jaunizveidoto gājēju un velosipēdistu celiņu.

Šī iemesla dēļ pēc Talsu pilsētas pārvaldes lūguma ir izstrādāta rotācijas apļa atjaunošanas skice, kurā paredzēta gājēju un velosipēdistu celiņa izbūve rotācijas aplī un braucamās daļas seguma atjaunošana, kā arī izstrādāta provizoriska veicamo darbu izmaksu tāme.

Talsu pilsētas pārvaldes autoceļu uzturēšanas budžets 2017.gadam ir saplānots 239 714 eiro apmērā, un tajā nav paredzēti līdzekļi iepriekš minēto darbu veikšanai. Rotācijas apļa braucamās daļas asfaltbetona seguma atjaunošanai un gājēju un velosipēdistu celiņa izbūvei ir nepieciešams papildu finansējums, tādēļ pieņemts lēmums par 80 000 eiro piešķiršanu no autoceļu mērķdotācijas rezerves fonda, skaidroja pašvaldībā.

 

Top komentāri

oskars
o
nav ta ka par dargu ? tadu apli var mierigi uzcelt par 20 000 , bet vismaz puse ir jaierauj kesa ...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas