Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Uz Aglonu tiks norīkoti papildu autobusi un vilciens, kā arī pagarināti esošie autobusu maršruti

Lai iedzīvotājiem būtu iespēja nokļūt uz Vissvētākās Jaunavas Marijas Debesīs uzņemšanas svētkiem Aglonā, kā arī pēc svētkiem doties mājās, no 13.augusta līdz 15.augustam būs papildu autobusu reisi virzienos Rīga-Preiļi, Rīga-Aglona-Grāveri un papildu vilcienu reisi virzienā Rīga-Daugavpils, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcija.

No 13.augusta līdz 15.augustam reģionālās nozīmes maršrutā Rīga-Preiļi reisi ar autobusa atiešanas laiku no Rīgas autoostas plkst.10.25 tiek pagarināti līdz Aglonai (standarta situācijā tiek izpildīti līdz Preiļiem). Tajā pašā laikaposmā minētajā maršrutā reisi, kuros autobuss šobrīd plkst.17.05 izbrauc no Preiļiem Rīgas virzienā, tagad no Aglonas autoostas tiks izpildīti plkst.16.30.

Savukārt 14.augsutā un 15.augustā plānoti papildreisi maršrutā Preiļi-Aglona-Grāveri, lai pielāgotu tos vilcienu kursēšanas laikiem. 14.augustā autobuss uz svētku norises vietām no Preiļu autoostas maršrutā Preiļi-Aglonas stacija-Aglona kursēs plkst.17.15 un plkst.20, savukārt 15.augustā autobuss pēc svētku noslēguma maršrutā Aglona-Aglonas stacija-Preiļi no Aglonas autoostas izbrauks plkst.1, plkst.1.05 un plkst.15.50, tādējādi būs ērti turpināt ceļu Rīgas virzienā ar vilcienu.

Nedēļas nogalē, 14.augustā un 15.augustā, plānotas īslaicīgas izmaiņas vilcienu kustībā maršrutā Rīga-Daugavpils. Papildreiss no Rīgas uz Aglonu būs plkst.14.01, savukārt pēc svētku norises beigām 15.augustā vilciens no Aglonas uz Rīgu izbrauks plkst.16.30.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā. Regulāri veicot sabiedriskā transporta finanšu analīzi un auditu, direkcija nodrošina vienotu, nepārtrauktu un pieejamu sabiedriskā transporta sistēmu visā valstī. Autotransporta direkcijas uzdevums ir īstenot virkni pasākumu kompleksu, lai Latvijas autopārvadātājiem tiktu nodrošināta likumīga iespēja veikt pārvadājumus Latvijas teritorijā un ārpus tās.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas