Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Valles pagastā pieķer braucam vairāk nekā piecu promiļu reibumā

Vecumnieku novadā, Valles pagastā, trešdienas vakarā Honda vadītājs braucis 5,09 promiļu reibumā, kas noskaidrots ekspertīzē medicīnas iestādē, vēsta Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde.

Plkst.21:40 autoceļa Vecumnieki-Nereta-Subate piektajā kilometrā Valsts policijas patruļas uzmanību piesaistīja visais dīvains autovadītāja braukšanas stils - automašīnas Honda Civic vadītājs nepārtraukti mainījis braukšanas joslas. Apturot auto un atverot tā durvis, likumsargiem kļuva skaidrs, ka auto vadītājs ir pamatīgi iereibis.

Viņš gan nepiekrita reibuma pārbaudei uz vietas, tāpēc tika nogādāts ekspertīzes veikšanai uz medicīnas iestādi Rīgā. Autovadītājam – 1975.gadā dzimušajam vīrietim, alkohola pārbaudē konstatēja 5,09 promiles alkohola reibumu.

Minētā administratīvā pārkāpuma materiāls nosūtīts izskatīšanai tiesā. Par to paredzams sods - administratīvais arests no desmit līdz piecpadsmit diennaktīm, naudas sods līdz 1400 eiro un transportlīdzekļu vadīšanas tiesību atņemšana uz četriem gadiem.

Top komentāri

Ēdelweiss
Ē
Lūk, tas ir kartigs vecis, nevis ka tas Neonacistiskās Apvienibas untermīzenpidgomopedofilļurbenfirers Kaspars Gerhards, kurs jau 0,49 promiles zaude neesoša prata paliekas, un, sava nepilngadiga berna klatbutne speciali , lai pieraditu savu latviski nacionalo patriotismu, ar autinu brauc virsu 70 gadigam tantukam....
who cares
w
Tādā pālī ar kājām iet varētu būt pagrūti...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas