Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Varu Daugavpilī pārņem Saskaņa

Pirmdien ar balsu vairākumu Daugavpils pilsētas domes vadītāja amatā ievēlēts Saskaņas saraksta līderis Andrejs Elksniņš, līdz ar ko šis politiskais spēks nonācis pie abu Latvijas lielāko pilsētu vadības grožiem.

Koalīciju Daugavpils domē izveidojusi Saskaņa un Riharda Eigima Mūsu partija, ārpus tās atstājot līdzšinējā domes priekšsēdētāja Jāņa Lāčplēša pārstāvēto Latgales partiju.

Par Elksniņu nobalsoja visi pieci Saskaņas deputāti, kā arī koalīcijas partneri - četri saraksta Mūsu partija deputāti. Pret bija visi seši Latgales partijas deputāti.

Iepriekš, komentējot aģentūras LETA rīcībā esošo informāciju par šādu vienošanos starp Saskaņu un Mūsu partiju, Elksniņš to apstiprināja, norādot, ka abas partijas vieno programma un vēlme pēc ilglaicīga un stabila komandas darba.

Pēc Centrālās vēlēšanu komisijas apkopotajiem vēlēšanu rezultātiem, Daugavpilī pašvaldību vēlēšanās ar minimālu pārsvaru uzvarējusi valdošā Latgales partija, kas ieguvusi Daugavpils domē sešus deputātu mandātus.

Saskaņa Daugavpils domē ieguvusi piecas, bet Eigima Mūsu partija četras deputātu vietas. Pārējās partijas nav pārvarējušas 5% barjeru.

 

Top komentāri

ARGO
A
Tas bija pārsteigums, ka saskaņa to vēl nebija izdarījusi. Tagad tas notika pateicoties ZZS, kam pieder Eigims. ZZS ir drauds nacionālai drošībai.
gp
g
Nu sen jau zināms ka Ušaks pie Lembja brauc saskaņot rīcību. Vienas rokas divi pirksti.
Interesanti ?! No Latgales.
I
Tad jau arī NA būs Daugavpilī, jo viņi tak ar Saskaņu draudzējas. Es gan līdz šim domāju, ka NA nemaz Latgali par Latviju neuzskata. Viņiem tikai Brīvības piemineklis un Rīgas Krastmala vajadzīga, kad savus popūlistiskos šovus taisa. Tā ir viņu Latvija.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas