Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Vējš Ventspilī nolauzis 30 kokus un norāvis ceļazīmes

Aizvadītajā diennaktī, vējam iegriežoties no jūras puses, vēja ātrums Ventspilī sasniedza pat 29 metrus sekundē, nolaužot pilsētā aptuveni 30 kokus un daudzviet ielas malā noraujot ceļazīmes, aģentūru LETA informēja pašvaldības Komunālās pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Sigita Znotiņa.

Lai gan spēcīgās vēja brāzmas sāk pamazām atkāpties, komunālie dienesti joprojām strādā, lai sakoptu vētras radītās nekārtības pilsētā. Vairākas SIA Ventspils labiekārtošanas kombināts brigādes, kā arī SIA Galantus un SIA Rivera jau iepriekšējā vakarā sāka nogāzto koku novākšanu no brauktuvēm un ietvēm.

Pašlaik joprojām notiek gāzto koku un zaru aizvākšana un ceļazīmju atjaunošana. Iedzīvotāji aicināti ziņot par konstatētām vētras radītām nekārtībām Ventspilī, zvanot uz numuru 63 624 269 vai rakstot uz e-pastu [email protected].

Znotiņa piebilda, ka vēja radītās nekārtības pilsētā tiks novērstas līdz šīs nedēļas nogalei.

Jau ziņots, ka Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests aizvadītajā diennaktī saņēmis vairāk nekā 100 izsaukumus saistībā ar vēja radītajiem postījumiem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas