Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ventspilī vējš nolauzis dižkoku balto robīniju un vēl vairākus kokus

Šodien Ventspilī Amatnieku laukumā vējš nogāzis balto robīniju, kurai bija dižkoka statuss, mikroblogošanas vietnē Twitter informē pašvaldības iestāde Ventspils komunālā pārvalde.

Līdz pievakarei pilsētā konstatēti septiņi nogāzti koki.

Iestāde aicina iedzīvotājus ziņot par vētras radītiem postījumiem pa tālruni 63 624 269 vai Pašvaldības policijas dežūrdaļai pa tālruni 63 680 808.

Kā vēstīts, ceturtdien līdz plkst.9 ziemeļrietumu vēja ātrums brāzmās Ventspils ostā sasniedza 27 metrus sekundē (m/s).

Kurzemē plosās spēcīgs sniegputenis, sniegavētra. Sākot ar pēcpusdienu, stiprs sniegputenis gaidāms arī vietām Vidzemē, vakarā - teju visā valsts centrālajā daļā.

Autoceļi apledos, braukšanu vietām apgrūtinās arī slikta redzamība putenī un sniega sanesumi, iespējami lūstoši koki. Bīstamākie braukšanas apstākļi gaidāmi Kurzemē. Sākot ar pēcpusdienu, Kurzemē nevajadzētu atrasties ārpus telpām.

Stiprākais vējš Latvijā gaidāms ceturtdienas vakarpusē pie jūras Ventspils novadā un Ventspilī, kur iespējamas ziemeļu, ziemeļrietumu vēja brāzmas līdz 30-34 m/s, prognozē sinoptiķi.

Līdz piektdienas rītam Kurzemes piekrastē spēkā Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra izsludinātais oranžās pakāpes brīdinājums par vētru. Citviet Kurzemē, kā arī Vidzemes piekrastē, tai skaitā galvaspilsētā, spēkā dzeltenais brīdinājums par stipru vēju. Valsts rietumu daļā spēkā arī dzeltenā līmeņa brīdinājums par stipru sniegputeni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas