Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

48% iedzīvotāju apmierināti ar Zatlera darbu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
no kurienes sie dati? tiiraakie meli!!!!!!
Interesanti
I
Kāds ir Zatlera viedoklis par progresīvo ienākuma nodokli?
Vai sagaidīsim?
V
Kad Zatlers rosinās atjaunot Latvijā visu strādājošo un viņu ģimeņu locekļu obligāto veselības apdrošināšanu kā VISĀS CITĀS ES VALSTĪS,samazināt 22% PVN likmi zālēm un pārtikas pamatproduktiem?
zīle
z
48% latvijas iedzīvotāju ir muļķi
Nu bet vai nav jocīgi, Kā raksta ziņas latviešu un krievu auditorijai te Latvijā :) Letiņiem raksta, ka 48% apmierināti ar Zatlera darbu, bet tai pašā laikā krievu portālos pasniedz ziņas, ka ar Zatleru nav apmierināti 44% iedzīvotāju. Te kāds piestrādā, lai būtu domstarpības un nesaskaņas. Jau ziņu līmenī. Zatlers letiņiem pasniegts pozitīvi, krieviem negatīvi. Un tā visās jomās ...
Ezis
E
No nulles vietas nulles vērtība ,VVF vienīgā spēja piešķirt šim amatam saturu.
q
q
Bet es saku, ka nekāda darba nav bijis. Tikai ziepju burbuļi. Ja tas saucams par darbu, tad es esmu Romas Pāvests.
EXP
E
Slikti ,ja neapzinās savu vietu dzīvē un necenšas nokļūt atpakaļ ārstu saimē.Skats reizēm tiešām ir muļķīgs.
Ēriks
Ē
900 sekundēs šorīt stāstīja TIEŠI PRETĒJI!!! Vairāk bija neapmierināto! Jau regulāri redzāms, ka Diena stutē Zatleru un cenšas viņu bīdīt uz otro termiņu. Vai Diena tagad gatava atklāti melot, lai censtos ietekmēt Zaglerēna izredzes?
televizors
t
Tv sarunaa ar Pozneru, Zatlers precizi nodemonstreja, kas vins ir : pilsonis, kas labi zin savas valsts veesturi un sameraa inteligents aarsts. VISS.!! Kaa prezidents vins bija nulle. Apala nulle. Pat Pozners bija briziem apjucis no tik primitivaam atbildeem. Bet Zatlera meginajums, ar it kaa aspratibaam un velmi sasmidinat intervetaju censoties tam izpatikt, bija vienkarsi kauns skatities. Harizma nulle. Parliecinatiba- nulle. Prezidentam nepieciesamaa staja- nulle. Sarunas prasme- nulle ar minusu. Kauns. Zatlers pat neuzkeera Poznera jautajumu par lielo atbildibas sajutu, kurai bija jabut , ja vienkarss dakteris peksni sadomaa piekrist but prezidents, kas parstav VALSTI! VALSTI, nevis pacientu baru. Zeel, loti zeel, ka kartejo reizi neizmantojam iespeju, ko soreiz mums deva Pozners- reprezentet savu valsts nostaju un patiesibu tik liela medija eteraa kaa Pirmais Krievijas kanals. P.S. ...es iedomajos, cik parliecinosi un elegani saadaa intervijaa norunatu VVF!!!
erty
e
Es noteikti neesmu apmierināts ar viņa darbu un nevēlos, ka viņš ieņem šo amatu nākošajā temiņā. Man joprojām ir kauns, kad viņš paver muti. Neesmu skaitījis, cik mums visiem tas ir izmaksājis .... visi runas un uzvedības skolotāji, katrā ziņā tā ir zemē nomesta nauda, kas būtu bijusi jātērē citiem mērķiem. Zatlers joprojām nav izpildījis paša dotos solijumus, nav ticis galā ar savu aplokšņu lietu..... nav rīkojies tautas interesēs...... u.c. argumenti. No rīta klausījos ko par viņu teica esošie politiķi runas LU sakarā, ja godīgi tādu necieņu nebiju gaidījis un papildus tam pats viņš sevi uzskata par labāko kandidātu!!!!
Es neesmu apmierināts
E
Es noteikti neesmu apmierināts ar Zatlera darbu. Piekrītu, ka viņš ir labs tūrists. Bet: Viņš ir parakstījis vairākus prettiesiskus likumus; Viņš ir jaucies lietās, kas ir pilnīgi Saeimas kompetencē; Tajā pašā laikā viņš nav licies ne zinītis, kad Dombrovska valdība sāka apzagt ģimenes ar bērniem.
kopija
k
Meli.
ipatneji
i
it ka kads latvietis ticetu shitam sarkanbaltsarkani izmaletajam shustinjugenda jaunaa vilna visvisadu kljocku vaditajaam kremla bandas propagandas kantoru "aptaujam" DDD
šodien
š
ZATLERS ir tikai Mužšina ,< no sarunas ar Pozneru> un ne vairāk!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas